Ans mijn buurmeisje

Ik (Tom) was alweer een jaar alleen en de buren hadden mij al een paar keer uitgenodigd maar ik voelde mij daar nooit fijn bij, ik dacht altijd dat ze het deden omdat uit medelijden. De buren hebben 2 dochters, Jannie van 22 die studeerde en op kamers woonde en Ans van 18 die het allebei naar vonden en mij op die avonden probeerden erbij te betrekken.

Tom zou jij een keertje met mij mee willen naar die plas waar je zo fijn kunt zwemmen zei Ans en ik zag haar moeder kijken van wat leuk dat jij dat vraagt. Ja hoor leuk en wanneer zou je willen dan gaan we op de fiets zei ik. Morgen word het een warme dag zei hoe buurvrouw misschien kunnen jullie dan gaan dan geef ik jullie wel wat lekkere broodjes mee. De avond verliep verder wel gezellig maar ik ging op tijd naar huis en toen ik wegging zei Ans: Tom ik ben om 8 uur bij je hoor dus vroeg eruit en lachend gibg ik naar huis. De volgende morgen ging de bel en stond Ans al klaar, ze kuste mij vol op mijn mond en zei: Hoi Tom ik heb er zin in maar mijn fiets is kapot, zal ik hem maken zei ik, nee hoor zei ze ik ga wel bij jou achterop dan hoef ik ook niet te trappen en lachend liepen wij achterom naar de schuur en gingen op pad, Ans achterop en tas op schoot en een arm om mij heen, We waren nog geen 2 km op weg of Ans zei Tom ik vind je heel bijzonder en heb heel veel respect voor jou hoe jij je er doorheen slaat, ze deed haar hoofd tegen mijn rug aan en drukte zich stevig tegen mij aan. Dank je Ans dat vind ik lief van je zei ik en grapte erachteraan: ik kan wel wat liefde gebruiken.

Wat er toen gebeurde had ik nooit verwacht, Ans streelde mijn buik en ging met haar hand over mijn bovenbeen heen en ging steeds verder en raakte mijn ballen aan en mijn lul die keihard werd en ze zei: weet ik lieve Tom en ook andere dingen zijn natuurlijk moeilijk. Ik voel het rood op mijn kaken komen, Ans van bijna 19 die over mijn lul streelde en er zacht in kneep, ik nu 38 en best wel getraind maar ik dacht dat zij wel anders kon krijgen, zo’n mooie meid, eigenlijk al vrouw met haar cup D waarvan ik de harde tepels in mijn rug voelde. Ans zei ik, ik vind het heerlijk maar zou je dit wel doen. Ja hoor zei ze Tom ik denk vaak aan jou en eerlijk gezegd vinger ik mijzelf vaak klaar als ik aan jou denk. Mijn lul stond hard en het fietste ongemakkelijk maar we kwamen bij de plas en Ans wist een mooi plekje, ik zag dat wij helemaal afgelegen lagen en wij alleen lagen en niemand ons kon zien, ik was bloedheet en zag dat Ans snel al haar kleren uit had en naakt voor mij stond en mij snel hielp uitkleden.

Mijn inmiddels iets slappere lul pakte ze en likte eraan en hij stond gelijk rechtop, haar warme lippen gleden over mijn eikel en ik was nog nooit ze lekker gepijpt, haar kriebelende vingers onder mijn zak waren heerlijk en ik zei Ans ik kom zo hoor, ze keek mij aan en zei: straks dan mag je in mij klaarkomen nu nog niet en stopte en ging met haar benen wijd liggen en ik kusje zacht de binnenkant vaan haar benen, haar liezen streelde ik en ze zuchte o Tom hier heb ik zo vaak over gedroomd, lik mij zuig mijn klitje en ik ging heel rustig verder terwijl Ans steeds meer kreunde en hijgde. Ik voelde dat ze er heel dicht bij was en kneep zacht in haar tepels die heel hard werden, ze stonden recht vooruit en ze drukte mijn hand stevig op haar borst en ik masseerde ze stevig, opeens stokte ze en toen kwam ze schokken en hard kreunend klaar, maar goed dat er geen mensen waren, ze kreunde en ik likte al haar nattigheid op.

Neuk mij nu Tom en neuk mij stevig en kneed mijn tieten en tepels, zulke dingen had ik van haar nog nooit gehoord ze was altijd heel netjes in taal en antwoord. Ik zorg stevig aan haar tepels en gleed met mijn lul haar natte kutje in, ik voelde dat ik niet de eerste was en wist dat ze al een maand geen vriendje meer had. Mijn eikel voelde heerlijk warm aan en gleed stevig heen en weer en ik ging diep in haar en ze deed haar benen omhoog zo dat ik nog dieper kwam, ze gilde en bewoog stevig mee: O O Tom wat lekker wat lekker ik kom alweer O O en kreunend klam ze heftig klaar en kneep in mijn billen, ik kwam net op dreef en neukte stevig door en ze kwam stevig kreunend weer klaar en nu begon bij mij het ook te borrelen en ik zei: Ans ik kom bijna en ze duwde mij met haar benen stevig aan, neuk mij lieve dekhengst stoot je lul erin, ram in mijn kutje zuig mijn tepels OO gilde ze hard ik kom alweer, mijn geile geile geile beer schreeuwde ze en ik spoot straal na staal diep in haar En schokte en kreunde er op los. Pffff ze omarmde mij en zei: mijn lieve Tommie weet je dat ik nog nooit zo heerlijk ben klaargekomen, mijn vorige vriendje stopte zijn lul erin en kwam dan gelijk klaar en dan schepte hij op feestjes steeds tegen zijn vrienden op hoe geweldig wij neukten, ik ben blij dat hij het uitmaakte en een ander had. Mijn lul begon te krijgen en gleed uit haar kutje en en kwam een hele golf sperma uit, Ans ging er met een vinger door en proefde het lekker hoor en nam mijn lekkende lul in haar mond en zorg de laatste druppels er uit. Kom we gaan ons even afspoelen en ze rende het water in.

In het water hebben we nog een keertje geneukt en we droogden elkaar af en gingen tegen elkaar heerlijk in de zon liggen. Lieve Tommie ik wil dit heel vaak zei ze, ik val op oudere mannen en jij weet tenminste hoe je vrijen moet, ik heb nog nooit zo genoten maar dat niet alleen hoor ik vind je ook heel lief en ik wil het echt vaker maar niemand mag het weten hoor, mama is heel preuts en papa zou erg boos zijn, ze denken dat ik dit doe voor jou maar weten niet dat ik hier al heel lang naar verlang heb maar zag geen manier om met jou te vrijen tot gisteren. Later op de middag fietsten we weer naar huis en thuis gekomen zei de buurvrouw: en was het leuk hebben jullie en fijne dag gehad, ja hoor mama zei Ans het was heel gezellig we hebben fijn gepraat en wat mij betreft doe we dit vaker. Maar daar in het vervolg over.

Het bericht Ans mijn buurmeisje verscheen eerst op Sexverhalen.com.