Hard genomen door mijn mollige vrouw

Zoals beloofd, zal ik jullie nu een voorbeeld geven van wanneer mijn vrouw de dominante sexuele kriebels heeft. Ik vind het dan heerlijk om door haar misbruikt te worden en laat het allemaal, onderdanig toe. Onlangs nog, toen ik op een avond naar bed kwam en mijn vrouw al lag te slapen, zo leek het. Zoals gewoonlijk ging ik op mijn zijde liggen met mijn kont tegen haar buik/kruis aangedrukt. Echter, plotseling voelde ik iets hards tussen mijn billen en gelijk realiseerde ik mij wat me te wachten stond.

Verwachtingsvol draai ik me op mijn rug. Mijn vrouw komt overeind en gaat wijdbeens op haar kniëen voor me zitten. De aanblik die ik hiermee krijg is één van de geilste die ik mij kan bedenken: haar volle borsten deinend boven een glooiende, mollige buik welke overgaat in een wollige bos schaamhaar tussen twee forse dijen. En vanuit die pluk geurig kuthaar staat een fiere dildo overeind. Als een echte leuter zie ik hem zelfs kloppend op en neer gaan, veroorzaakt door de knijpende kutspieren waartussen de andere kant van de dildo gevangen zit. Haar gezwollen schaaplippen die de neplul aan weerszijden lijken te omhelzen maken de aanblik alleen maar aantrekkelijker. Lang krijg ik niet de tijd om van dit prachtige schouwspel te genieten want zij kruipt naar voren terwijl zij mij dwingt mijn knieën op te trekken om zich zo toegang tot mijn kont te verschaffen. Haarfijn weet ze met de nepleuter mijn gaatje te vinden en slechts een lichte dwang is nodig om mijn kringspier te openen en de dildo naar binnen te laten glijden. Het naarbinnen glijden is geen probleem omdat het rubberen ding al volledig besmeurd was met haar eigen kutsap. Voordat ik naar bed kwam had zij al voorpret gehad door de lange dunne voorzijde diep in haar natte kut te raggen alvorens ze de andere, dikke zijde inbracht en verankerde in haar schede.

Met het harde kunsteikeltje wordt mijn kringspier door haar vakkundig gepenetreerd en het ribbelige ding geeft een heerlijk jeukend gevoel aan mijn anus. Het genot uit zich ook door het voorvocht wat rijkelijk uit mijn halfharde lul vloeit. Ook weet ze precies met de kunstleuter mijn prostaat te bewerken waardoor het geil met grote golven uit mijn eikel gulpt over mijn buik en ballen Uiteraard doet ze dit voor mijn genot, maar zeker ook voor haar eigen; ik weet dat ze later al dat geil schoon komt oplikken. Terwijl ze mij zo neukt leunt ze nog achterover waardoor ik wel haar klit kan aanraken, maar niet haar borsten. Spoedig zal ze zich echter naar voren buigen zodat ook haar borsten binnen bereik komen. Als verboden vruchten bengelen zij dan boven mij en ik weet dat mij dan spoedig een harde, enigzins pijnlijke anale verkrachting te wachten staat. Ik kan dat ogenblik dan nog even uitstellen door deze zware prammen alleen maar zacht te strelen. Zolang ik de tepels vermijd dan gaat zij door met het rustig melken van mijn prostaat. Maar wie kan die harde, fiere spenen nu landurig vermijden? Ik in ieder geval niet omdat harde tepels heerlijk zijn om aan te raken, èn omdat ik wel graag door haar geneukt wordt. Nadat ik die uiers een tijdje gekneed heb, en mijn eigen geil inmiddels al tussen mijn billen loopt, neem ik plotseling de beide spenen tussen mijn vingers en knijp er stevig in. Zij reageert direct door hard, met één ferme stoot de dildo tot aan de dikke basis in mijn reet te planten.

Mijn kringspier protesteert met pijnlijke scheuten, mijn kloppende lid verkleint zich weer, maar god wat is dit geil. Nu de kunstlul aan mijn zijde volledig verankerd is in mijn kont begint zij op en neer te wippen om haar zijde, die al diep in haar natte spleet zat, eens lekker in haar roompotje te laten roeren. De schokkende bewegingen van een leuter diep in je kont, zware prammen kletsend tegen je lijf en een harige, natte kut stotend tegen je ballen maakt een dergelijke hardhandige neukbeurt tot een genot. De pijn maakt weer plaats voor een jeukerig gevoel in mijn onderdelen en mijn lid richt zich weer langzaam op uit een poel van warm en glibberig geil. De geilheid maakt zich nu zo over haar meester dat ze haar kutflappen ver uit elkaar trekt om de dildo maximaal de ruimte te geven haar schede te vullen. Ik zie het rubberen ding in en uit raggen en het roze neukvlees verder opzwellen. Hierdoor zwelt mij lul ook verder op en ik voel mij ballen borrelen, maar dat blijkt dan nog niet toegestaan te zijn want ze wil niet het risico lopen mijn warme zaad te verspillen in de loze ruimte. Nog dieper ramt ze de dildo in mijn kont welke nu muurvast zit en opnieuw een pijn geeft die mijn penis doet verkleinen. “Er wordt nog niet gespoten he, ventje, eerst ga ik eens lekker klaarkomen en over je heen druipen”. Langzaam rijdt zij zichzelf nu tot een orgasme waarbij ze haar kutsap vrijelijk over mijn kloten laat lopen. “Oei, dat is lekker”, zucht ze, “dat doen we nog eens. Knijp nog eens in mijn tieten…. Oh, ja, harder… ja, jaa, jaaaahhh…”

Ze wipt in rap tempo zichzelf opnieuw naar een orgasme met weer een golf sap over mijn kloten als gevolg. Dat richt ze zich op en zonder de dildo uit haar gleuf te laten glijden trekt zij voorzichtig de lange schacht uit mijn reet. Ik weet dat deze relatief kleine hoeveelheden kutsap een voorteken zijn voor een overstroming later. Voor het opwekken hiervan heeft zij weer een harde lul nodig en daarom begint zij met smaak eerst mijn ballen droog te likken. Met lange halen van haar tong bewerkt ze vakkundig mij gehele scrotum, zo nu en dan even een van mijn ballen helemaal in haar mond nemend. Ondanks dat ze de eikel vermijdt, deze moet lekker glibberig blijven, komt mijn lul weer helemaal op volle sterkte terug. Dan draait ze zich plotseling om biedt ze haar kont aan. “steek je paal in me” sist ze me toe, “en neuk me hard.” Omdat de dildo nog steed in haar kut zit, kan ik met mijn leuter alleen maar haar kont penetreren, maar dat is ook precies wat ze wil. Daarom heeft ze deze keer de dildo ook laten zitten zodat ik niet in de verleiding kan komen om toch even de kut binnen te wippen. Maar eerlijk gezegd is die verleiding zeker niet groter want met net zoveel plezier neuk ik haar in haar anus. Nog steeds in een dominante bui grijpt zij mijn ballen en trekt mij hardhandig in de richting van haar kont om nog maar eens duidelijk te maken wat er moet gebeuren.

Zoals tot zover al is gebleken weet ik vaak al van te voren wat me staat te wachten en dat is heerlijk. Echter, ze heeft ook altijd wel een verrassing in petto wat het dan net weer even anders en nog lekkerder maakt. Ik bestijg haar dus van achteren en met mijn kloppende eikel prik ik haar sterretje aan maar er gebeurd niets. Normaal gesproken ontspant ze haar kringspier direct na een aanraking en kan ik rustig naar binnen glijden. Zou de dikke dildo ‘next door’ wellicht voor een klemmende deur zorgen? Ik oefen nu flink wat druk uit om de weerbarstige kringspier te openen en plotseling ontspant ze zich en ik plof direct tot aan mijn ballen naar binnen. Gelijk haalt ze alle spieren weer aan en als een geile reu zit ik nu vast in mijn hitsige teef. Ik ben de kracht van haar reet wel gewend maar met die dildo nog steeds in haar spleet kan ik echt niet meer ontsnappen. Ik voel dat ik dat wel opwindend vindt en mijn lid lijkt nog dikker te worden, wat tot gevolg heeft dat ik nog vaster kom te zitten. Dan voel ik plotseling een merkwaardige maar fijne streling langs mijn schacht. Het blijkt dat zij zich nu handmatig met de dildo neukt en dat op en neer gaan van dat ribbelige rubberen ding voel ik goed door de dunne wand tussen schede en darmen. Het duurt dan ook niet lang of mijn lul ontploft diep in haar reet en het lijkt of er geen eind aan komt. Na al deze heerlijke ‘mishandeling’ verschrompelt mijn trots snel, maar nog steeds zit ik gevangen in de ijzeren reetklem.

Ik voel dat zij nu ook bijna komt door het gerag met de dildo en haar orgasme doet eerst al haar spieren nog verder aanspannen waarna ze dan snel verslappen. Met het verslappen gaat ook haar sterretje weer open en spoelt mij leuter met grote golven sperma uit haar kont. Volledig uitgeput val ik weer op mijn rug. Zij is echter nog niet klaar. Zij komt over mij heen zitten, steunend op haar knieen, en ontdoet zichzelf langzaam van de kunstlul. Als de gespen zijn losgemaakt dan laat ze nog eens duidelijk zien waar het dikke gedeelte nu eigenlijk al die tijd was. Met langzame, maar diepe stoten penetreert ze zichzelf voor de zoveelste keer deze nacht. Haar kutvocht blijft maar stromen. Mijn lid wil alweer een beetje overeind komen bij deze aanblik maar ik bid tot god dat het ding nog even slap blijft. Mijn eikel is nog zo overgevoelig van de harde neukbeurt in haar strakke kont dat een erectie een zeer pijnlijke eikel tot gevolg zou hebben.
Mijn gebeden worden verhoord en het laatste beetje leven verdwijnt weer even uit mijn leuter. Ik duw haar nu van mij af en op haar rug. Aan de manier waarop zij langzaam haar dijen spreidt kan ik zien dat ze plotseling in de onderdanige rol is overgegaan. Het windt haar enorm op nadat ze eerst zelf de touwtjes in handen heeft gehad om plotseling onderdanig te zijn en zich te presenteren als een willig lustobject. En mij ook, en dat weet ze, en hierdoor krijgt ze nog een extra beurt. Zij presenteert haar druipnatte kut met overgave, de dildo nog steeds diep in haar schede, en kan nauwelijks wachten tot ik haar roompotje kom uitlikken. Eerst sop ik het rubberen ding nog een paar keer op en neer alvorens ik het uit haar flamoes trek en dan druk ik mijn neus in haar klit en snuif de geur op van sex. Ik begraaf mijn gezicht tussen de uitpuilende grote schaamlippen om vol overgave de bron van het overvloedige vocht te vinden. Haar schaamlippen, normaal rimpelige maar grote uitstekende flappen, zijn nu hard en gezwollen en houden mij mond als een vacuumpomp op zijn plaats terwijl ik de binnenzijde van haar schede lik en uitzuig. Haar gezwollen klit steekt parmantig boven de schaamlippen uit en met elke aanraking siddert haar hele lichaam; de deinende prammen maken dat mijn lul nu weer vrijwel overeind staat. Dan komt zij ook overeind en op handen en knieën presenteert ze zich.

De hitsigheid is sterker dan de onderdanigheid en als een krolse kat duwt ze kirrend en hijgend haar druipnatte gleuf in mijn richting. Wanneer ik plagerig niet gelijk reageer kreunt ze luid, “neuk me alsjeblieft, neuk me zo hard je kunt, druk je dikke stamper in m’n kut, ik wil dat je mijn gleuf helemaal uitragt”. Deze uitnodiging was niet echt nodig maar het maakt me wel nog geiler. Om haar kut nog beter te kunnen berijden leunt ze nu zover voorover, nog wel steeds op haar kniëen, dat ze op haar tieten ligt. De neukingang staat nu maximaal open en zij heeft nu ook haar handen vrij om zichzelf van onderlangs te bevredigen. Wanneer mijn paal naar binnen glijdt voel ik hoe mijn ballen worden opgevangen in haar hand terwijl de andere hand al heftig haar klit bewerkt. “Stamp in me zo hard je kunt” kreunt ze verlangend, en terwijl ik op en neer pomp blijft zijn mijn ballen vasthouden. “Lange diepe halen” hijgt ze,”ik wil je helemaal voelen”, en met elke haal uitwaarts wordt er geweldig aan mijn zak getrokken. Mijn zak en kloten lijken van elastiek te zijn en elke keer wanneer ze maximaal zijn uitgerekt dan wordt mijn lul met extra kracht terug in haar snee geploft. En met hetzelfde ritme dat ze haar clitoris bewerkt kneed ze ook mijn ballen. “Neuk me schat, neuk me, neuk me, neem me, trek mijn kut uit elkaar alsjeblief en spuit me vol!” Ik voel mijn zaad opnieuw opborrelen en pak nu tussen mijn duimen en wijsvingers de beide schaamlippen en trek deze ver uit elkaar terwijl ik haar nu maximaal penetreer. Trekkend aan de flappen loos ik mijn laatste sperma diep in haar en terwijl ze het laatste beetje uit mijn kloten knijpt komt ook zij weer klaar met een golf kutsap welke mijn lid uit haar kut doet spoelen. Nadat ze weer een beetje is bijgekomen komt het dominerende gedrag nog weer even terug. “Tjonge, wat heb jij daar beneden een zooitje gemaakt”, gromt ze me toe, “dat ruim jij eerst maar eens lekker op”.

Ze gaat weer op haar rug liggen, met haar dijen wijd open en ik weet wat te doen. Met overgave lik ik haar kut weer helemaal uit. De smaak van haar sap is heerlijk, en het feit dat ik ook mijn eigen zaad uit haar poes lik geeft mij een extra geile kick. “Is het al helemaal schoon”, vraagt ze. Onderdanig laat ik weten dat ik nog niet klaar ben en dat er nog wel meer is. “Goed, ga dan liggen”, beveelt ze me, en dat was waar ik al geil op had gehoopt. Ik ga op mijn rug liggen en zij komt met haar geurige, zeiknatte poes op mijn gezicht zitten. Ik ontvang haar geslacht met open mond en voel een grote hoeveelheid warm sap en sperma langzaam over mijn tong druipen. Ik lik en zuig het op, en slik het met plezier en smaak door. Dit maakt mij zo geil dat mijn pik, hoewel pijnlijk, toch weer een beetje overeind komt. “Zo”, glimlacht ze, “je wil dus nog meer zaad” . “Oh”, kreun ik, “het is zo lekker maar ik kan niets mee spuiten…”. Zonder te antwoorden stapt ze van mij af, en gaat op haar rug liggen. “Ga op me zitten” zegt ze, en zuig op mijn borsten”. Gehoorzaam doe ik wat ze zegt en neem plaats op haar mollige buik, buig voorover en begin op haar spenen te zuigen. Langzaam komt mijn pik, pijnlijk, weer omhoog. Dan duwt ze een vinger in mijn kont en begint mijn prostaat inwendig te bewerken. Hoewel mijn lul niet op volle sterkte meer komt had het gezuig op haar spenen en het gevinger in mijn kont toch weer een zaadlozing tot gevolg. Kreunend van het pijnlijke genot spuit ik nog een paar klodders op haar borsten. Ik hoef geen aanmoediging wanneer zij mij beveelt om het van haar lijf te likken. Inmiddels is het meeste van de nacht al voorbij en belooft het weer een dag met slaaptekort te worden. De volgende keer wellicht een beetje vroeger naar bed…..

Maar goed, dankzij mijn vrouw kreeg ik letterlijk de smaak van sperma te pakken. Ik vertelde haar later dat ik hier wel over had gedroomd, maar nog nooit had gedaan. Ze gaf me een knipoog, en zei dat ze nog wel iets in petto had, maar daarover later.

Het bericht Hard genomen door mijn mollige vrouw verscheen eerst op Sexverhalen.com.