Het antwoord op je vraag

Mijn eerste verhaaltjes heb ik hier gepubliceerd. Gewoon voorzichtige pogingen om een uitlaatklep te vinden. Voorzichtig is er al lang niet meer bij en ondertussen publiceer ik op een andere site want soms hou ik van extreem wat weer net te extreem voor hier is. Maar ik lees hier nog steeds elke dag en natuurlijk loop ik ook de verzoekjes even langs. Tot mijn verbazing zie ik een verzoekje staan met een vraag die ik mezelf al wel eens gesteld heb….hoe zou ik jou doen?

Je verhalen roepen mijn dominante kant op en ik had dus al overwogen om juist die ene te herschrijven, het plot te laten wenden zoals ik wil. Zal ik dat doen? Laten zien hoe het nog net een tikkie lekkerder kan in mijn ogen? Ik weet zeker dat je d’r van geniet. Of zal ik gewoon een van mijn vele fanta’s uitschrijven en je d’r in schrijven? Je zou passen in de donkere kronkels van mijn gedachte, je zou alles kreunend en genietend ondergaan. Maar dan wordt het mogelijk te snel te duister en dan komt het hier niet te staan. Wat een dilemma toch weer.

Mss dan toch maar terug naar het eerste idee maar waarom trigger je eigenlijk die kant van mij? Je laatste drie verhalen waren vanille en toch tussen de regels door proefde ik iets. De volle lijst met verhalen op je profiel legde me het uit. Onderaan beginnen en ik kwam vanzelf op mijn soort verhalen uit. Een dominante vrouw die jouw gebruikte voor haar genot, je bespeelde als een viool en heel gewillig was je haar prooi. Damm alle ideeën borrelde door elkaar in mijn hoofd. Een lijn is er niet echt in te trekken en bij lange na geen lopend verhaal maar gecombineerd met stukjes verhaal van jou hier en daar kwam ik toch echt wel heerlijk klaar.

Dus nu dan dit kattebelletje, een klein berichtje van mij, want zo uit de losse pols ff tikken is niets voor mij. Hoe ik je zou doen? Ik ben er nog onvoldoende aan uit. Een ruw idee heb ik wel. Ik zou je nemen totdat je smeekt om te stoppen. Om dan door te gaan zonder je rust te gunnen, dat je ballen gekweld door een heerlijk soort pijn echt je allerlaatste zaadjes geeft aan mij. Mss de dag erna met je vrouw erbij. Daar valt over te praten mits ze in mijn speelveld past en ik in die van haar. Het antwoord op je vraag blijft dus open en hem echt helemaal krijgen zal je hem niet. Je zult het moeten doen met het idee. Maar mogelijk geeft jou dat plezier voor twee.

Het bericht Het antwoord op je vraag verscheen eerst op Sexverhalen.com.