Met een oma in Gomera

Ik ben op vakantie op de Canarische eilanden, La Gomera dit keer, een rustig eiland met veel groen en een verzengende hitte af en toe. Heerlijk toeven daar, als ik zou willen kan ik hier zomaar verdwijnen en altijd genieten van een heerlijk paradijs. Ik heb 3 weken geboekt en neem het ervan, ik geniet van de mensen mooie vrouwen en van het strand op zijn tijd. De stranden zijn zwart dat komt door de lava, het is een vulkaaneiland. Sommige stranden zijn echt verlaten van alles, je kan daar heerlijk naakt zwemmen en zonnen. Dit doe ik dan ook geregeld, ik verblijf in een goedkoop appartement met wat ik nodig heb is er.

Ik ben in de streek Valle Gran Rey, met mooie kusten en leuke en mooie dorpjes. Mijn huisje word om de dag schoongemaakt, dan komt er een oude dame alles schoonmaken, van mij hoeft het niet maar ze doet het graag. We maken kennis met elkaar en met handen en voeten spreken we elkaars taal. Ik ken wel wat dingetjes in het Spaans maar durf dat niet zo, ik ben bang om fouten te maken. De oudere vrouw merkt dat en praat expres Spaans tegen mij, ze spreekt geen Engels of Duits en Hollands al helemaal niet. Ik vind haar grappig op mijn manier en begrijp haar zeker niet altijd, dan brabbelt ze wat in het Spaans en begint tegen mij te lachen.

Ik heb een boekje Spaans voor de reis bij mij en probeer daaruit wat met haar te spreken, ze is nieuwsgierig naar dat boekje en ik leg uit dat ik uit Holland kom en dat we zo met elkaar moeten praten, dat vind ze ook erg leuk om te doen met mij en ik begrijp dat zij mij wat dingen wil leren van de taal. Ik vind dat prachtig en zeg ’’si señorita hablar Espanjol conmigo” Zo leren we elkaar beter kennen en ik moet zeggen ze is een goede abuela juf voor mij. Na een week gaat het redelijk met de taal en hebben we af en toe echte gesprekken, als ik het niet begrijp praat ze rustig en legt het uit net zo lang tot ik het wel begrijp. Ik zal uitleggen aan de lezer hoe ze eruit ziet, ze is klein van stuk, wel gevormd mooie billen en een aardig buikje, redelijk grote tieten en ik zie dat zij eigenlijk nooit een BH draagt dus die worden een beetje weggedrukt door haar shirt. Ze heeft kastanje bruin geverfd haar een klein beetje uitgroei naar grijs/wit. Ik vind wel een mooie Spaanse vrouw ze heet Martha, is net als ik gescheiden.

Ze heeft 3 kinderen 2 dochters en een zoon, dat heb ik ook maar die zijn wat jonger, haar oudste heeft al een kind dus ze is en echte oma. Ik merk van mijzelf dat ik de dagen dat zij komt thuis blijf om van haar te leren en de andere dagen ga doen wat zij mij verteld, er is op het eiland veel moois te beleven. Ik vraag haar dan ook een keer mee te gaan naar een strand dat zij erg mooi vind maar er nooit komt omdat ze altijd moet werken. Laat het mij zien vraag ik want het is moeilijk te vinden alleen de vaste bewoners weten ervan niet de toeristen. En in de tweede week zegt ze ik heb vandaag alleen tu casa limpia, entonces libre. Ze neemt mij mee naar dat strand als ze mijn huisje heeft schoongemaakt. Ik maak wat eten voor ons samen en neem drinken mee. En na een uurtje is Martha klaar om te vertrekken. Ik heb een auto tot mijn beschikking en we vertrekken en zij wijst mij de weg. Na een uurtje zegt ze zet de auto maar langs de weg we moeten verder lopen. En na een kwartier komen we in een paradijs aan zee. Er is helemaal niemand en er staat een klein huisje op het strand. Dit strand is voor ons vandaag en morgen, we hebben het paradijs voor onszelf vandaag en morgen ik weet dat er niemand komt om ons te storen. Ga maar zwemmen zegt ze, neem het ervan we zijn samen niemand stoort ons. Ik ga even zwemmen het is erg wam vandaag, de zee is rustig en mooi donkerblauw. De zon brand heerlijk je zoekt een plekje onder de bomen en gaat daar zitten, ik voel dat je naar mij kijkt en dat je mij volgt. Als ik in het water ben en naar je kijk voel ik liefde, ik straal dat naar jou toe, ik voel mij romantisch. Ohw wat wil ik die vrouw behagen. Lief hebben, liefde mee bedrijven mmmmm ik voel mij geil.

Ik de zee geef ik wat rukken aan mijn lul. Na een tijdje zwemmen ga ik terug naar jou, ik zie het goed? Je bent naakt aan het zonnen? Ohw nu gluur ik naar je, je bent heel mooi, heel warm om te zien en ik zie dat je straalt van blijdschap. Verliefd loop ik naar waar jij zit. Tu eres un mujer hermosa krijg ik eruit. Tu eres guapo zegt ze tegen mij. Ga ook naakt dan zijn we samen een. Ik trek mijn zwembroek uit en ga ook in de zon liggen, en geniet van de prikkeling daarvan. Ze komt dichterbij en streelt haar hand over mijn buik, ik voel veel liefde voor jou en wil met je vrijen, met jou de liefde bedrijven, ik voel mij sterk bij jou. En ook al ben ik een oma, ik heb gevoel in mijn lijf.

Het bericht Met een oma in Gomera verscheen eerst op Sexverhalen.com.