Middagje oppassen (2)

Soms pas ik wel eens op mijn kleine nichtje Fenna. Ze is inmiddels 6 jaar oud. Samen gaan we naar speeltuinen, musea, pretparken enz… of… zoals vandaag, naar het zwembad.

Elke keer als ik met Fenna op pad ben valt het me op hoeveel aanspraak ik heb met (single) moeders. Soms heb ik het idee dat er niet zoveel mannen zijn die leuke dingen doen met een of hun kind?

Vandaag ben ik met Fenna aan het oefenen voor het afzwemmen voor zwemdiploma B binnenkort.

A heeft ze net gehaald en nu moet ze 7 meter onder water kunnen zwemmen en dat vind ze nog eng. Dus… oefenen.

Als we even bijkomen van al dat zwemmen en in een ondieper bad gaan zitten kletsen, komt er een ander meisje vragen of Fenna met haar wil spelen. Dat wil ze wel…. ze gooien vanalles in het water en duiken het om beurten op.

Al snel komt er een moeder aangelopen door het water: Ik probeer nonchalant naar de kleine dame te kijken maar mijn oog word naar deze moeder toe getrokken…. ‘Wat een lijf’, hoor ik mezelf denken…. lang, slank postuur , stevige borsten, zongebruind, lang haar, grote ogen en van die sexy kuiltjes in haar wangen …  “Wat leuk he dat die kleintjes gelijk vriendjes kunnen maken!”, zegt ze. “Dat was inderdaad gauw geregeld”, zeg ik.

“Ik zag jullie net samen oefenen in het diepe bad. Jullie zijn echt leuk samen zeg! Het is duidelijk een papa’s kindje?”.

Voor de zoveelste keer leg ik uit dat Fenna de dochter van mijn zus is en dat ik zelf geen kinderen heb.

“Mag ik even naast je komen zitten?”

“Tuurlijk”, zeg ik… en mijn blik gaat ongemerkt heel even over haar decolleté… ze draagt een sexy bikini… haar borsten mooi omsloten maar in het midden een fraai stukje bloot.

In een half uur tijd heb ik haar hele levensloop aangehoord. Wat is dat toch dat zoveel mensen direct hun hele leven delen met een vreemde?

Anyway… ze heet Lotte. Triest verhaal… haar man is verongelukt in een auto-ongeval ten tijde van haar zwangerschap. Pittige levensloop algeheel.

Nu heb ik ook wel e.e.a. meegemaakt en ik probeer dat zoveel mogelijk naar het positieve te draaien; iedereen heeft een rugzakje en de 1 is voller dan de andere maar dat rugzakje maakt je ook tot wie je vandaag bent…. 1 ervaring minder en wellicht had je leven er compleet anders uitgezien.

Na gezellig kletsen gaat het zwembad bijna dicht en besluiten we de meiden op te trommelen om te douchen en om te kleden. Zo gezegd, zo gedaan…

Naar buiten lopend geven Lotte en ik elkaar een hand en we gaan onze eigen weg… maar net als wij in de auto zitten komt Lotte aangerend: “mijn auto doet het niet, heb jij daar verstand van?”

Nu weet ik vrij veel van auto’s maar met al die computer-technologie van tegenwoordig is mijn kennis wellicht achterhaald. Ik kan ook even niet bedenken wat het probleem is en ik bied Lotte aan om ze thuis te brengen en dan even te kijken naar een oplossing. Eerst komen we langs het huis van mijn zus Cindy en is Fenna alvast weer op haar plek. Lotte’s dochter besluiten we af te zetten bij Lotte’s moeder. Samen rijden we terug naar het zwembad en besluiten we dmv een sleepkabel haar auto naar de garage te slepen.

Naar enige uitleg gaan we op pad… na ongeveer een half uur zijn we bij de garage… de garagehouder komt naar buiten gelopen. Hij had ons zien aankomen omdat hij naast zijn garage woont. We geven de sleutel en gegevens af, samen met een omschrijving van de klacht.

Lotte en ik stappen weer in mijn auto en zegt: “echt heel erg bedankt dat je dit doet! Wat kost me dat?”

“Niks natuurlijk! Als ik eens een probleem heb hoop ik ook dat ik geholpen word”.

“Dat is super lief van je….mag ik je dan trakteren op een drankje?”

Ik kijk haar even aan en ga akkoord… we rijden naar een strandtent, vlakbij waar ik woon. Ze hebben daar van die fijne lounge banken met fleece-dekentjes erop enzo. Ze besteld een zoete witte wijn en ik een biertje. We praten nog over vanalles en nog wat als we merken dat het donker begint te worden. “Jeetje wat gaat de tijd snel…!”, zegt ze.

“Ik zal je even thuis brengen”, zeg ik.

“Ik wil nog niet naar huis… ik vind het fijn hier met jou…”. Ze kijkt me aan en begint te blozen…”dit was te direct hè, ik had het al gezegd voordat ik het bedacht had. Sorry…..”.

“Ik vind het ook gezellig met jou… kom, dan wandelen we nog wat over het strand….”

We lopen in het schemerlicht langs de waterlijn over het strand. Ik gekleed in korte broek en wit overhemd met opgestroopte mouwen. Lotte draagt een lange omslagdoek. Ik vermoed dat ze haar bikini er nog onder aan heeft zelfs.

Ik merk aan alles dat ze dit soort dingen mist; samen eindeloos praten, wandelen, grapjes maken, enz… na alweer ruim een uur lopen ploffen we neer. Het is inmiddels aarde donker en we kijken naar de lucht, naar de zee en elkaar. Ik ga languit liggen, starend naar de lucht als ze vraagt: “mag ik bij je komen liggen?”.

Nog voordat ik antwoord kan geven vleidt ze naast me neer en legt ze haar hoofd op mijn borst.

Het kon niet anders dan dat ze de intimiteit ook gemist heeft. Ik laat mijn hand door haar haar gaan en zij wrijft met haar hand op mijn overhemd over mijn buik. Af en toe met een vinger tussen de knoopjes door voel ik haar aanraking op mijn vel.

Na een tijdje tilt ze haar hoofd op en we beginnen zachtjes te zoenen. Eerst raken onze lippen elkaar bijna niet aan en is het speels maar wel super opwindend. Dan vinden onze tongen elkaar en beginnen we heerlijk uitgebreid te zoenen.

Zonder een woord voel ik haar vingers behendig de knoopjes van mijn overhemd los maken. Haar hand glijd over mijn borst en ik hoor haar ademhaling sneller gaan van opwinding. Ik draai Lotte op haar rug zonder te stoppen met zoenen en laat mijn hand over haar lichaam glijden; van haar nek naar beneden, ik masseer heel kort 1 van haar borsten en mijn hand gaat verder naar beneden naar haar dijen. Van haar knieën laat ik mijn hand de stof van de omslagdoek meenemen richting haar kutje. Het doek valt een beetje open en ik had gelijk… daaronder zit haar sexy bikini… ik masseer haar borst weer en laat mijn hand over haar buikje in haar bikini-broekje glijden. Lotte geeft een opwindend kreun en ik voel hoe mijn vingers eerst door een net verzorgd plukje schaamhaar gaan en daarna een kaal glad (en NAT!!) setje schaamlippen tegen komen. Langzaam laat ik 2 vingers tussen haar lipjes glijden en masseer ermee haar gezwollen clitje. Ze geniet er duidelijk van om gevingerd te worden en terwijl ze me inmiddels kreunend zoent, maakt ze mijn broek los en voel ik al snel haar hand om mijn inmiddels stijve pik. Ze begint mijn pik te masseren en zachtjes af te trekken. Ze trekt mijn broek naar beneden en ze doet haar bikinibroekje uit en komt op me zitten… op me en niet over mijn pik heen want…. pijnlijk… geen condooms bij ons. Toch gaat ze op me zitten en begint over mijn pik heen en weer te glijden. Haar schaamlippen schuiven van onder tot boven over mijn lul. Ik knoop haar topje los en zie haar volle, stevige tieten… c-cup? Voor me hangen. Ik pak ze beet en terwijl Lotte op me zit, masseer ik haar borsten en speel ik met haar tepels. “Ik zou zo al klaar kunnen komen!”, hijgt ze… “doe het!”, zeg ik…. haar gekreun wordt iets luider, korter en ze hijgt er meer bij. “Ohw… ik ga komen, ik ga komen, ooohwwwwjaaaaaa, ik ga komen, ik kom! IK KOM! OOOHHAAAHHHHhhhmmmmm…. O-M-G!”.  Ze draait op haar rug en ik kom boven haar hangen. We beginnen weer te zoenen en Lotte pakt onderlangs mijn ballen beet om me vervolgens heerlijk af te trekken… ik voel mijn zaad komen en ik hijg in haar oor: “ga door! Niet stoppen, ga door, je gaat me laten komen, ik kom, IK KOM! Aaaaahhhhhhhhhh…..”…. flinke klodders warm zaad liggen op Lottes buik, borsten en zelfs in haar nek….

We blijven nog even nagenieten en wandelen dat hele eind weer terug….

Het bericht Middagje oppassen (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.