Mijn mollige vrouw en ik

Dankzij een reactie van een lezer die mij liet weten dat ook hij een voorkeur voor volle vrouwen heeft volgt hier nu eerst eens even een verhaal over hoe mijn mollige vrouw en ik kunnen genieten van sex. Wij waren beiden eerder getrouwd geweest, en toen wij bij elkaar kwamen hadden we al de nodige sexervaring achter de rug.

Natuurlijk vind ik haar de mooiste en aantrekkelijkste vrouw die er bestaat. Ze heeft een prachtig vol lichaam. Ondanks dat de maatschappij ons doet geloven dat alleen superslank goed en mooi is, heeft de meerderheid van de mannen toch gewoon het liefst een mollige vrouw om sex mee te hebben. Zo heeft ook mijn vrouw volle, zware borsten. Heerlijk zacht, maar wel stevig. Je kent dat wel; zacht en zwaar zonder slap te zijn. Zoals nu wel bekend, ik vind het heerlijk om deze in mijn handen te nemen, bijvoorbeeld wanneer ik achter haar sta, en dan met haar tepels te spelen. Haar tepels reageren gelijk op elke aanraking door hard te worden en stijf naar voren te wijzen.

Verder heeft ze een paar heerlijke ronde heupen die aan de achterkant overgaan in een volle, stevige kont. Haar zachte, mollige buik loopt vloeiend over in een goed geproportioneerde venusheuvel, welke rijkelijk begroeid is met donker schaamhaar. Een paar lange benen met tussen haar zachte, forse dijen een heerlijke kut. De schaamlippen zijn net zo mollig als de rest van haar lichaam en steken daardoor fors uit. Wanneer je deze een beetje kietelt, dan zwellen ze nog verder op en openen ze zich om het roze vlees van haar spleet te tonen. Ze is een paar jaar ouder dan ik ben en wellicht daarom weet ze al dit fraais ook voortreffelijk te gebruiken, dus ik heb helemaal niets te klagen op sexgebied. En dat doe ik dus ook niet. We hebben regelmatig ‘gewone sex’ simpelweg omdat we dat lekker vinden.

Echter, zo af en toe doen we ook rollenspelen waarbij één van ons dan een meer dominante positie inneemt. We vinden dit beiden erg fijn en geil en we vinden het ook beiden fijn om dan weer de dominante partij te zijn, en dan weer de onderdanige partij. In dit verhaal vertel ik jullie hoe ik onlangs mijn vrouw beval om sexuele activiteiten uit te voeren waarvan we beiden supergeil worden. Dat begon toen ze me in de slaapkamer voorbij liep en ik haar onder haar rok greep en even door de dunne stof van haar slipje in haar pruim kneep. In dit is wat er verder gebeurde….

Als een berige zeug reageert zo op deze aanraking door gelijk stil te staan en verwachtingsvol haar poes in mijn richting te presenteren. Ik til haar rok op masseer haar vulva even die zichtbaar een bolling in haar slip laat zien. Dan ruk ik haar broekje naar beneden en zie de imposante schaamlippen langzaam opzwellen en zich dankbaar openen, waarmee ze de ingang van haar schede uitnodigend zichtbaar maken. Ik beveel haar nu om zich te ontdoen van haar kleren en zich dan weer in dezelfde positie aan mij aan te bieden. Het is heerlijk om een vrouw zich te zien ontkleden, vooral wanneer ze haar zware borsten al heeft bevrijd en dan voorover buigt om uit haar broekje te stappen. Nu ze helemaal naakt is buigt ze weer voorover met haar kut hoopvol in mijn richting gedraaid. De aanblik van haar forse, gezwollen labia -naast grote borsten ben ik ook een fan van grote schaamlippen- doet mijn geslacht snel groeien.

Daarom ontkleed ik mij nu ook snel en in een mum van tijd ben ik ook volledig naakt en laat ik mijn leuter de natte ingang van haar kut ‘besnuffelen’. Met een paar snelle rukbeweging trek ik wat voorvocht uit mijn lul om met mijn eikel haar bruine sterretje tussen haar forse billen te bevochtigen. Dan duw ik even door zodat de kop van mijn roede de kringspier open dwingt en ik even haar anus binnendring. Eventjes geef ik haar reet de tijd om aan de vulling te wennen en dan stoot ik hard en diep tot aan mijn kloten in haar kont. Ze geeft geen kik maar de golf kutsap die hierdoor uit haar snee druipt is voor mij het teken dat ze nu volledig onderdanig is en alles met zich laat doen. Met een slurpend geluid trek ik eerst mijn leuter terug uit haar kont. Door even stevig in haar schaamlippen te knijpen geef ik haar het teken zich opnieuw aan mij aan te bieden. Gehoorzaam zakt ze nu op haar handen en knieën op de grond en wacht gewillig tot ze definitief bestegen wordt. Maar voordat ik haar van achteren stevig onder handen zal nemen moeten er eerst nog enige voorbereidingen worden getroffen om haar nog gewilliger te maken. Een beetje pijn doet wonderen en ik voorzie daarom haar beide harde, gezwolen spenen elk van een stevige tepelklem.

Ze reageert hierop met opnieuw een grote golf kutsap uit haar schede te persen. Via haar roze kutflappen, die nu tot het uiterste zijn gezwollen, loopt het geil over haar stevige dijen naar beneden. Echter, voordat het verloren gaat op de grond lik ik het met lange halen op. Als een bronstig beest keur ik als het ware of mijn gleufdier ontvankelijk is om gedekt te worden. Mijn tong over haar dijen doet haar even met haar kont te draaien en dat is om mij uit te nodigen haar te nemen. Ze zit nog steeds op handen en knieën en als een hitsige beer die zijn zeug bestijgt schuif ik log en zwaar mijn bovenlijf over haar volle reet. Ik lig nu half op haar en mijn roede is nu in de positie om haar neukkanaal diep te penetreren. Met wippende bewegingen van mijn leuter probeer ik op de tast de uitnodigende ingang te vinden. Wanneer ik schaamhaar tegen mijn eikel voel druk ik langzaam naar voren.

Mijn lul glijd door haar schaamhaar, over haar welgevormde venusheuvel en duwt dan tegen haar zachte mollige buik. Ik breng mezelf opnieuw in positie en met een opwippende leuter tast ik opnieuw voor de hete grot. Wanneer ik nu mijn paal naar voren duw beland ik in de kutplooi waar haar klitoris zit verborgen. Hoewel, van verborgen zijn is geen sprake meer; het genotsknopje is fors gezwollen en bloedheet. Ik wrijf mijn eikel er een paar keer langs en voel dan een warme golf kutsap over mijn paal druipen. Opnieuw wip ik mijn lul op en tegen de stroom geil in druk ik mijn geslacht nu diep in haar schede. Dit alles gaat gepaard met dierlijk gekreun wat ons beiden nog meer opwindt. Met diepe, langzame halen begin ik haar te berijden. Mijn kloten klotsen zwaar tegen haar gezwollen labia en maken mijn balzak druipnat. Nog steeds liggend op haar brede kont, met mijn lul diep in haar gleuf, heb ik mijn handen vrij om haar gretig te betasten.
Met mijn rechter hand wrijf ik hard over haar klit, daarbij ook steeds mijn eigen kloten even masserend.

Met links mishandel ik haar zware pramen die nog steeds op elke speen een klem hebben. Aan elk van deze klemmen is een kettinkje bevestigd en met korte rukken rek ik haar tepels tot het uiterste. Zij ondergaat dit alles zonder enige beweging. De constante stroom heet sap langs mijn ballen bewijst echter dat ze deze onderdanigheid met plezier ondergaat. Aan het eind van de beide tiet-kettinkjes zit ook weer een klem. Nu door al het wrijven over haar klit en mijn eigen kloten onze harige delen inmiddels zeiknat en glibberig zijn, probeer ik de beide klemmen aan het eind van de kettinkjes op haar gezwollen schaamlippen te zetten. De kettinkjes zijn net niet lang genoeg om de roze flappen te bereiken dus ik moet haar borsten een beetje in de richting van haar kruis trekken om de klemmen daadwerkelijk te plaatsen. Zodra ik dat heb gedaan zakken de zware uiers terug in hun normale positie en trekken daarbij de schaamlippen wijd open. Ik stop nu met stoten maar mijn vrouw blijft zachtjes op en neer wiegen zodat haar borsten ook op en neer bewegen en daarbij steeds aan haar labia trekken. Het geruk aan haar kutflappen geeft haar een jeukend gevoel in haar klit hetgeen al een indrukwekkende sapstroom op gang had geholpen. Ik help haar door haar nu handmatig ritmisch voor- en achterwaarts te duwen waarbij ik haar zware prammen nog meer, en nog harder aan de sterk gezwollen kutlippen laat rukken.

Dit is om haar voor te bereiden op wat er nog gaat komen. Aan haar gehijg te horen is ze er nu klaar voor, en met een laatste harde ruk geef ik haar het teken zichzelf te vullen. Gewillig grijpt ze naar haar kruis en zoekt mijn ballen. Haar wijd opengesperde schaamlippen en mijn zeiknatte balzak maken het voor haar mogelijk om mijn testikels ook een voor een in haar schede te proppen. De overgevoeligheid van mijn kloten maakt het geprop eerst bijna ondragelijk maar dat verdwijnt snel nadat ze soepel naar binnen glijden. Eenmaal in haar kut worden mijn zaadkogels stevig maar comfortabel door de schedewand omarmt. Berijden kan ik haar niet meer want ik zit met mijn hele scrotum verankerd in haar en als een geile dekbeer lig ik met mijn volle gewicht op haar rug en laat haar begaan. Zij wipt heftig heen en weer en ik hoor de kettinkjes rammelen van het geweld, en mij vrouw kreunen van de krachten die er op haar gevoelige delen worden uitgeoefend. Omdat haar uiers nu zo hard naar voren worden gezwiept en de korte kettinkjes samen met de beperkte rekbaarheid van de schaamlippen niet voldoende ruimte geven, worden nu ook haar spenen maximaal op de proef gesteld. Wanneer ik met mijn vingers even over haar klit wrijf voel ik de clitoris als een klein, keihard minileutertje uit het woelige schaamhaar steken. Het idee van een sappige kut met daaruit een harde pik maakt mij nog geiler. Zoals jullie in een volgend verhaal zullen lezen wordt ik graag van achter geneukt zolang ik daarbij ook maar een mollig vrouwenlijf voel. Zware borsten met harde tepels over je rug wrijvend en een warme venusheuvel tegen je billen duwend terwijl je prostaat inwendig wordt bewerkt is wellust ten top.

Maar goed, door mijn beroeringen aan haar overspannen klit ontploft ze plotseling in een heftig orgasme en daarbij worden mijn kloten uit haar kut geperst, en gelijk daarna van een warme douche van kutsap voorzien. Haar sappen spuiten met een behoorlijk geweld uit haar neukkanaal. Ik trek mij nu terug uit de snee om het nu een verdieping hoger te zoeken. Vanuit de natte gleuf komend druk is zonder problemen mijn leuter in haar kont. Haar dierlijke kreun als reactie hierop windt mij nog verder op; het is heerlijk om je uit te leven op het lijf van je vrouw wanneer die gewillig misbruikt wil worden. Echter, om te voorkomen dat ik mijn zaad nu in haar darmen spuit trek ik mij opnieuw terug en blijf nog even hijgend op haar rug liggen terwijl ik haar clitoris tussen duim en wijsvinger bewerk. Zodra ik voel dat haar tweede orgasme er aan zit te komen glij ik van haar af en positioneer mijzelf op het bed.

Liggend op mijn rug; mijn stijve leuter ligt kloppend op mijn buik, beveel ik mijn vrouw overeind te komen. Zij komt nu wijdbeens op mijn buik zitten en ik voel de natte, hete schaamlippen met de klemmen brandend op mijn huid. Ik ontdoe nu alleen de tepels van de klemmen maar die in haar kruis laat ik zitten. Aan haar tepels trek ik haar voorover zodat ze haar zware prammen in mij gezicht duwt. Wanneer ik een gezwollen tepel tussen mijn lippen heb gevangen schuif ik haar onderlijf langzaam naar achteren waarbij haar kutflappen een glinsterend spoor van kutsap over mijn buik trekken. De tepel floept nu uit mijn mond en ik schuif haar nu met haar gleuf over mijn roede en mijn eikel wordt met een soppend geluid soepel in haar schede gezogen. Ik voel de schedespieren over de hele lengte van mijn lul samentrekken en ontspannen terwijl ik dieper in haar glij. Nu haar kut weer volledig is gevuld duw ik haar rechtop en ze begint nu langzaam op en neer te bewegen en spant al haar spieren weer aan. Steeds sneller wipt ze op en neer en neemt steeds meer zelfinitiatief.

Met elke neerwaartse beweging worden mijn ballen bijna geplet door haar grote zachte billen en al na een paar seconden kom ik klaar en spuit haar helemaal vol. Om deze lichte vorm van zelfinitiatief van haar te ‘bestraffen’ trek ik even stevig aan de kettinkjes om haar weer op haar plaats te wijzen. Een onderdanige glimlach op haar lippen toont dat ze dit zeer op prijs stelt. Ongeduldig wacht ze op wat er gaat komen. “Ga op je rug liggen en speel met je borsten” beveel ik haar nu. Dan ga ik vervolgens op haar zitten terwijl ze haar uiers zwoel bewerkt. Mijn nog nadruipende pik begint hier weer wat van op te leven en vervolgens rol ik van haar af en gebied ik haar om mij nu met haar tieten af te trekken. Snel veranderd ze van positie om mijn inmiddels weer stijve lul met haar prammen te omsluiten. Terwijl ze mijn leuter melkt heb ik een goed uitzicht op de zware prammen. Vol overgave kneedt ze de joekels en knijpt ze in haar stijve tepels terwijl ik hitsig neukbewegingen blijf maken tussen dat warme vlees. Volgens mij wordt elke vent opgewonden van een vrouw die zichzelf betast en ik ben daarop zeker geen uitzondering. Ik weet dat ze regelmatig met zichzelf speelt wanneer ik er niet ben.

Zelfbevrediging is eigenlijk erg privé en betrapt worden kan erg vernederend zijn. Echter, zij laat mij graag zien hoe ze met zichzelf speelt en de vernedering windt haar op. Terwijl ze haar borsten opgewonden bewerkt voel ik een golf warm kutsap uit haar spleet druipen. Nu wil ik alles zien. “Ga op je rug liggen en maak jezelf klaar” hijg ik haar toe. “Laat me zien wat je met je kut doet als ik er niet ben”. Liggend op haar rug, met haar benen wijd gespreid, wrijft ze als een razende over haar klit. Door het gerag over het kutvlees schudden de schaamlippen heftig op en neer en de daaraan vastzittende klemmen met kettinkjes kletsen tegen de binnenzijde van haar stevige dijen. Binnen een paar seconden komt ze spuitend klaar. Direct val ik aan op het spuitende kutvlees om het kostbare geil niet verloren te laten gaan. Eerst, terwijl ze nog schokkend klaarkomt, vang ik het klotsende geil op in mijn mond en daarna lik ik met lange halen van mij tong haar hele kut uit. Ik grijp de kettinkjes en trek haar kutflappen maximaal uit elkaar en begraaf mijn gezicht diep in haar opengesperde schede. Ik zuig op haar klit en hijgend komt ze opnieuw klaar waarbij ze een golf kutsap in mijn gezicht spuit.

Ik ben nu beestachtig geil en wild draai ik haar om en trek aan haar heupen haar kont weer in een neukpositie. Gewillig en onderdanig laat ze zich weer nemen. Ik zie haar kringspier ongeduldig samenknijpen en ik leg mijn eikel nu in positie tegen dat glimmende sterretje en zonder aarzeling duw ik mijn roede ineens diep in haar reet. “Hmmmm”, kreunt ze, “lekker….” Terwijl ik de klemmen nu verwijder hijg ik haar toe “Vul je kut met Wonderboy”. Zij weet precies wat ik bedoel, en grijpt een enorme dikke kunstlul vanonder het bed. Op haar kniëen en steunend op één hand duwt ze met de andere het rubberen gevaar in haar kut. De dildo onder mijn kloten sopt zonder problemen in het golvend neukkanaal. “Neuk jezelf!” beveel ik haar en met elke stoot voel ik de rubbere dildokop het diepste van haar schede vullen hetgeen haar endeldarm aan de andere zijde nog strakker om mijn eikel laat knijpen. Het hete, strakke vlees zuigend aan mijn pik maakt mij wild en ik weet van geiligheid niet welke delen van haar opwindende lichaam ik nu het liefst wil betasten terwijl ik haar hard in haar dikke kont neuk. Ik kneed haar buik, knijp hard in haar tieten, trek aan de spenen en rag over haar flamoes.

Van al deze hardhandigheid worden we beiden nog geiler; zij stoot de dildo nog harder in zich en zij presenteert zich daarbij nog gewilliger om spoedig mijn zaad te ontvangen. Ik voel het nu vanuit mij kloten op komen borrelen en met een laatste harde stoot explodeert mijn lul diep in haar darmen. Duwend dwing ik haar nu om op haar buik te gaan liggen. Omdat mijn leuter nog strak in haar kont zit trekt ze mij dus bovenop haar en zo liggen we nog even uit te hijgen. Ik voel mijn pik slapper worden maar deze wordt nog steeds stevig vastgehouden door de knijpende kringspier. Nu ik even niets meer gedaan kan krijgen neemt zij het initiatief over. Eerst voel ik hoe ze de dildo uit haar kut trekt en vervolgens begint ze haar reet ritmisch samen te knijpen rondom mijn futloze geslacht. Dan, met haar hand nog steeds onder zich, knijpt gelijktijdig in haar schaamlippen en mijn balzak. De knijpende pijn samen met de nog steeds melkende kringspier laten mijn leuter weer langzaam ontwaken. Ondanks dat mijn eikel nog pijnlijk gevoelig is voel ik dat er toch nog een neukbeurt aan zit te komen. Mijn vrouw drukt opnieuw haar kont omhoog.

Nu niet om zich aan te bieden maar om weer op haar knieën te gaan zitten en mij daarmee ook weer overeind te duwen. Wanneer we weer overeind in de hondjespositie zitten beweegt ze langzaam naar voren om mijn lul uit haar kont te trekken. Zodra deze uit haar holletje floept draait ze zich om en gaat met haar benen gespreid op haar rug liggen. De aanblik van de forse, geopende dijen, de zeiknatte kut met openstaande en maximaal gezwollen schaamlippen, haar golvende buik en de zware deinende borsten doen mijn lid weer kloppend overeind komen. Liefdevol grijpt ze dan mijn leuter en trekt mij nu naar voren om mij op haar te laten gaan zitten. Mijn knieën liggen in haar oksels en haar uiers zitten geklemd tussen mijn dijen. Nu begint zij mij af te trekken. Eerst langzaam, met lange halen; haar borsten golven op het rukritme. Maar al snel begint ze sneller en harder te rukken, met haar vingers strak om mijn gevoelige eikel. Onderdanigheid is er nu niet meer bij en hijgend, met een geile blik in haar ogen bewerkt ze mijn roede. Ik herken die blik en weet dat ze nu stevig aangepakt wil worden. Ik knijp hard in haar gezwollen spenen en trek ze genadeloos omhoog. Haar gehijg wordt hierdoor nog heftiger.

Dan grijp ik haar, achter mij, vol in haar kut en kneed hardhandig deze natte poes, daarbij ook heftig over haar klit wrijvend. Zij trekt mij nu hard aan mijn lul naar voren om deze te kunnen zuigen. Ik laat mij hierdoor naar voren vallen en nu zittend op mijn handen en knieën over haar gezicht zuigt ze wellustig aan mijn knop. Met een hand omklemt ze strak mijn hele scrotum vanachter mijn kloten en trekt mij ritmisch op en neer terwijl zij mij pijpt. Met haar andere hand is zij nu zichzelf aan het bewerken en haar eigen vingerwerk brengt haar in een rap tempo naar een nieuw orgasme. Hierdoor stopt ze met het pompend pijpen en zuigt nu alleen nog hard op mijn eikel om als het ware het zaad uit mijn kloten te zuigen. Terwijl zij ligt te schokken van haar eigen orgasme voel ik de dikke klodders sperma met een goddelijk genot uit mijn lul vloeien. Nadat ik een paar seconde nodig heb gehad om bij te komen voel ik dat zij inmiddels mijn verschrompelde leuter heeft los gelaten en ik ga naast haar liggen. Zorgzaam likt ze nog de laatste restjes zaad die uit mijn lul druipen op om zich dan voldaan op haar rug te rollen, waarbij haar dijen weer verleidelijk open vallen. Ik weet wat mij te doen staat. Zorgvuldig en met veel voldoening lik ik haar kut schoon.

Ik lik de schaamlippen, maar ook haar volbegroeide venusheuvel, om het rijkelijk gevloeide kutsap op te nemen alvorens we gaan slapen. Dan ga ik, ook op mijn rug, weer naast haar liggen. Zij draait zich op haar zijde, legt haar dij op mijn kruis en perst haar zachte lichaam tegen mij aan terwijl ze een van haar zware prammen in mijn gezicht drukt. “Zuig op mijn tepel” fluistert ze zacht en ik geef hier maar al te graag gehoor aan. De tepel is in no-time weer hard en gezwollen en zodra ik op zo’n harde speen zuig gaan mijn handen automatisch weer over dat zachte warme lichaam. Ik kan daar niets aan doen en zij weet dat….Ik glijd met mijn hand via haar dij over haar forse billen en dan terug naar haar ronde buik en borsten. Ondanks dat ik uitgeteld ben en mijn leuter pijn doet van het eerdere sexgeweld kan ik er niets aan doen dat er toch een beetje beweging in komt. Zij voelt dat uiteraard en tilt haar been op om mijn lid de ruimte te geven maar ik kan echt niet nog een keer. “Als je me nog eens lekker klaar vingert dan zal ik je lul met rust laten” zegt ze plagerig, terwijl ze zich met de rug naar mij toe op haar zijde rolt. Ik ga achter haar liggen en met mijn hand streel ik haar borsten weer en via haar golvende buik glijden mijn vingers tussen de warme dijen.

Tussen de gesloten dijen duw ik haar schaamlippen open en met mijn middelvinger diep in haar schede en mijn duim op haar klit werk ik haar zachtjes naar een laatste orgasme. Tegen mijn wil is mijn penis hierdoor toch weer enigszins, en niet geheel pijnloos overeind gekomen en duwt tegen haar billen. Ik hoop dat ze dit niet opmerkt want nog een neukbeurt overleef ik niet. Dan pakt ze mijn leuter, duwt deze tussen haar dijen en zegt “dank je wel en welterusten schat”. Gelukkig is er toch nog genade denk ik en voldaan vallen we in slaap.

In een volgend verhaal zal eens uit de doeken doen hoe zij mij zo af en toe stevig sexueel onder handen neemt.

Het bericht Mijn mollige vrouw en ik verscheen eerst op Sexverhalen.com.