Ophalen van de B S O

Ben gescheiden Papa van Bas mijn enige zoon uit ons huwelijk wat na drie jaar op de klippen is gelopen door het harde werken als Z Z P die nog zeker wel open staat voor een nieuwe leuke relatie en heb mijn lesje in middels wel geleerd als jongen man bijna 3o jaar jong.

Bas is mijn alles en had een super leuke en spontaan JUF die echt zeker wel mag zijn & fijne contact me heb sinds dat ik steen vast altijd als laatste hem kom op halen om naar onze huis te gaan , Zo harde werker helemaal klaar voor het weekend…

Ja nog even mijn kleine man op halen en dan snel onder de Douche en even een lekker avondje op de bank na het eten koken is wel een hobby van mij al vanaf middelbare school vind ik dit echt fijn en leuk om te doen, Nou jij moet eens weten wat voor hekel ik daar aan heb vind het echt een ramp om hellemaal alleen te moeten eten hoorde van je mooie lieve zoontje dat je wel met mij eens nader manier wil date gaan .

Ja je weet wat voor wijs ventje hij is en krijg er een flinke kleur van kom je toch lekker bij mij en ventje uit jou klas mee eten moet toch nog vlees halen een stukje meer of minder maakt mij geen moer uit hoor en kan als je zou willen direct mee rijden mocht daar voor open staan natuurlijk weet natuurlijk van mijn Bas dat ze erg sportief elke dag op de fiets naar de school toe komt en zeg direct zet met alle soorten van genoegen je fiets in mijn klussen bus en rij je direct wel erg graag met mij en Bas mee naar de Foodmarkt .

Barbara schiet in de lach en weet even niet wat ze moet zeggen en kijken elkaar voor het eerste in haar mooie ree bruine kijkers aan geeft niks hoor Barbara, vind het wel erg leuk om met jou en dat wijze mannetje mee te gaan hoor kan ik direct eens komen kijken naar jou volgens Bas kleine paleisje en vind jij het dan echt geen probleem om mijn oude fiets met jou werk paard mee te nemen .

Nee natuurlijk niet geef Barbara haar bruine werk akte tas in haar handen en is voor het eerste keer echt fysiek contact tussen zijn JUF & mij al bijna vijf jaar geen leuke dame meer aan mijn zijde weten te hebben en ben echt al weken stiekem weg van haar mooie kijkers en weet zich echt als een dame te kleden met 1 dag strakke jeans om haar prachtige billen en vandaag weer voor de vrijdag een leuk net kort rokje met beeldschoon blouse er op waar haar mooie taille en vrouwelijke ronde vormen prachtig tot bloei komen .

Vind het goed als ik naast jou kom zitten kan ik bas even goed vast zetten en kijken of je wel beetje mijn handen thuis kan houden van dit mooie kleine mannetje van jou die echt twee druppels water op jou lijkt niet alleen dat maar ook echt een helpertje in de klas is voor mij en nooit eens moeilijk doet als ik van hem vraag of wil weten of de dingen in jullie thuis dingen is open boek voor mij en echt super lief en slimme mannetje met paar prachtige ogen die altijd vrolijk staan en me diep met liefde doen aan kijken net als die van jou BOB als ik je tenminste zo mag noemen .

Ja natuurlijk graag zelfs hoor rij direct naar de mooie joekel van een Foodmarkt waar ik prima de weg weet en de bestelbus de parkeergarage in rij en zie Barbera bukken gaat maar net zie zij ken de hoogte en lengte van mijn bus op mijn duimpje hoor en zeg haar geen gemaar maar zeg even wat je lekker vind anders vraag ik het Bas wel die kent jou door en door , Barbera krijgt er een kleur van wacht jij maar eens af zal je laten zien wat ik lekker vind in bed Ha HI .

OOO stout hoor waar die kleine man van mij bij is die heeft Papa elke ochtend en avond bloot gezien vind niks fijner dan samen leuk onder de regendouche te gaan samen heb nu eenmaal geen geheimen voor hem en wie weet ook wel niet voor jou , Nou dat treft ben ook erg vrij op de school en vind niks fijner dan na het sporten en GYMEN met de kinderen eens lekker open en bloot in de open ruimte te douche met mijn KIDS ben totaal niet erg bang om mij bloot te geven voor de kinderen vind het gewoon om samen met hun onder de douche te gaan op deze vraag maar eens verder in te koppen zou erg graag eens lekker met jou erbij samen willen zijn in jullie joekel van een badkamer als ik Bas moet geloven .

Heb totaal niets om mij voor te schamen naar jou en je knulletje bas die steen vast bij mij naast mij komt staan en zijn oogjes goed de kost geeft hoor de fijne en mooie details zal je straks wel eens meer over zien en voelen onder jullie vier mannelijke oogjes geloof echt wel van mij dat hij snel opgewonden raakt van mij is ook heel normaal voor mij en hem dat zijn PIK lekker maatje meer krijgt van mij EVA dingen ….

Dit vind Barbera lekker en rent naar de vlees afdeling terwijl wij eens even een ander route pakken om een lekkere fles rode wijn te pakken samen voor bij de heerlijke eerste keer dat Barbera bij mij aan mijn zijde die echt een plaatje bij mij zou kunnen passen Bas heeft lekkere pakje met Biefstuk te pakken ,

Kijk dat bedoel ik dus maar te zeggen die weet echt wat ik lekker vind van vlees en zegt tegen ons Ja jullie hebben stiekem gezoend , Nee echt niet waar maar sluit niet uit dat het nog van gaat komen Barbera zoent hem op zijn wang daar is de eerste zoen voor jou Papa .

Heb je nog iets nodig voor dat het heel erg leuk en fijne lange avond wordt tussen ons twee want die klein man mag steen vast op vrijdag avond later naar zijn bedje toe is een zekerheid voor hem dat rond half tien naar bed gaat en wil erg graag dat je deze avond bij mij bent en kijken wel wat er van komt tussen ons samen heb fijne en superleuke gevoel bij je Barbera …..

Nou dat is dan geheel wederzijds weet dat super mooie en goeie kerel bent voor Bas en dat je netjes bijzonder goed voor hem bent altijd netjes schone kleding tot in de kleinste dingen perfect netjes en schoon op school en heb gewoon juiste normen &waarde voor hem en mij denk ik zomaar dat neem je maar mooi even mee als groot compliment voor jou en zal erg graag eens een keer lekker met jou samen willen zijn deze fijn en lekker lange vrijdag avond samen met jou moet dan wel even iets voor mij zelf pakken na het eten voor na het opfrissen heb hellemaal niks in mijn tas zitten voor na het douche met jou…

Pak maar een mini kleine witte string zal je vast beeld schoon staan ,Papa heeft altijd na het sporten een super leuke klein stukje stof tussen haar mooie kleine mini billen…

Nou dat weet je dan ook maar direct ben wel voor mooie en super lekkere klein stukje stof daar bij mijn smalle taille en billen XS is groot zat denk ik en grijp direct drie kleuren wit donker blauw & zwarte voor haar in mijn winkel wagentje .

Nee wil niet dat jij die gaat afrekenen hoor vind dat echt te veel van het goede wil dit graag zelf betalen hoor, Mag mij in Natura terug betalen straks .

Oeps krijg een kleur van op mijn kop van deze directe actie van BOB weet wel de juiste snaar bij mij te raken man weet wel dat jij dan erg goede huizen moet komen om met mij tussen de lakens te geraken maar zeg niet direct bij voorbaat nee tegen jou .

Bas rent zich een paar keer rondje door de winkel zodat wij nog even samen kunnen kijken voor een lekker toetje met slagroom waar zij erg gek van is dikke vette zak met chips en zoutjes voor deze eerste avond samen met de JUF van mijn kleine man Bas.

Hoe dit verder gaat lees je in deel 2

Het bericht Ophalen van de B S O verscheen eerst op Sexverhalen.com.