Werk in de tuin

Afgelopen zomer tijdens die hete dagen was er op de firma weinig werk te doen. De baas wist dat ik voor alle soorten werkjes wel zin heb. Tot de dag dat hij zei, ik ga met men vrouw op vakantie naar onze villa in Spanje. Ik zou je willen vragen om die 2 weken overal de tuin op te ruimen, gras afrijden en wat je zelf nodig vind. Je word elke dag binnen gelaten door men dochter, als je dorst hebt brengt ze je wel te drinken. Ok de eerste dag kom ik aan en word binnen gelaten door Linda de dochter. God dacht ik wat een tieten heeft ze. Met moeite keek ik weg.

Ik ging naar het tuinhuis voor het nodige gerief en begon aan het opruimen. Van takjes en bladeren. Het begon al snel erg warm te worden en de dochter kwam al vragen of ik wat wou drinken. Even later was ze er terug, dit keer in een piepkleine bikini. Ze nam een deken en spreidde die open op het gazon en ging zo op haar buik liggen. Zo’n kontje wil ik wel een keer voelen .Plots zei ze, Willy trek toch je t shirt uit, je zweet zo. Ik kon men ogen niet van haar afhouden. Op een moment vroeg ze Willy zou je me willen insmeren, de zon brand zo.

Ik zei van dit product besmeur je wel je bikini, je hebt gelijk zei ze maak je men topje los ? Wat ik al te graag deed. Door de hitte die dag kreeg ik zin men broek uit te trekken en in men boxer short verder te doen. Ik begon dus haar nek en schouders met de zonneolie te masseren. Ik smeerde goed haar rug in en telkens ik haar zij raakte masseerde ik ook al een stuk van haar borsten. Tot ik lager stilaan bij haar kontje kwam met de strin ggeklemd tussen haar billen en ik besloot stouter te worden. Zonder vragen nam k de rand van haar string vast en trok deze gelijk uit waarop geen enkel protest kwam. Zo kregen die mooie billen alle aandacht. Heel subtiel liet ik men vingers tussen haar dijen glijden tot net bij haar kutje zonder haar lipjes te raken. Haar benen openden zich en keek in dat mooie kale kutje een kaal kutje is toch zo mooi.

Zonder woorden draaide ze zich om en nu genoot ik van die grote borsten voor men ogen met de tepels fier rechtop. Ik nam nog olie en begon haar tieten in te smeren. Langzaam naar haar buikje toe en verder naar haar kutje. Ik ging op men zijde naast haar liggen en zonder vragen begon ik haar lipjes te likken, langs en tussen haar lipjes en over haar kltje toen ze plots men lul uit men boxershort haalde en als een storm begon ze me te pijpen waarop ik haar nog heftiger ging beffen. Verder ging het zonder woorden, ik ging over haar liggen en men lul gleed zo lekker in haar. Och zei ze je maakt me zo heet, spuit me vol, laat je zaad in men baarmoeder spuiten. Zo lekker ben ik zelden klaargekomen. Naakt bleven we tegen elkaar liggen en we zoenden elkaar af.

Toen ik in de late naar huis wou zei ze blijf je bij me, ik maak eten voor ons en je kan bij me blijven slapen . Wat ik zeker wou. Na het eten stelde ik voor om nog over het domein een wandeling te maken zo naakt als we nog waren. Op een bankje ging ik zitten en ze kwam met haar gezicht naar me toe op me zitten en liet gelijk men lul weer diep in haar kutje glijden en we zoenden als gek toen ze zei hoe heerlijk en lief ze me vond. We gingen naar bed en vielen naakt in elkaars armen in slaap. S’morgens ontwaakte ik als een droom toen de lieve schat me deed ontwaken met een pijpbeurt. Zo ging het elke dag dat de baas op vakantie was. Tot de grote verrassing kwam en zei dat ze zwanger was van me. Ik zei, wablief je pil vergeten ? Nee zei ze, ik heb nog nooit de pil genomen. En ik wil je kind houden want ben er heel blij mee.

Het bericht Werk in de tuin verscheen eerst op Sexverhalen.com.